Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nilüfer Belediyespor, Hentbol A Takım Baş Antrenörü Mehmet Fatih Işık ile karşılıklı görüşmeler sonucunda anlaşmaya varılamamasının ardından yolları ayırdı.

        Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı’nda uzun yıllar sporcu, antrenör ve teknik sorumlu olarak görev yapan, son 7 yıldır Hentbol A Takım Baş Antrenörlük görevini yürüten Mehmet Fatih Işık ile 20182019 sezonunda anlaşma sağlanamadığından, karşılıklı görüşmeler sonunda her konuda fikir birliği içinde kalınarak, yolları ayırma kararı alındı.

        Alınan karar sonrası, Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın açıklamalarda bulundu. Aydın, “Fatih Işık hocamız ile yaptığımız görüşmenin, her konuda yararlı geçtiğini belirterek, görüşmeler sonucunda ayrılmanın, hem Fatih hoca tarafından, hem de kulübümüz tarafından daha iyi bir karar olacağı düşüncesinde birleştik. Fatih hocamıza uzun yıllardan bu yana vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” dedi.

        Mehmet Fatih Işık da, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yaşamda her şeyin bir sonu olduğu gibi, benimde Nilüfer Belediyespor kulübü bünyesinde görev süremin bu gün itibari bitmiş olması, beni oldukça üzmüş olsa da, spor camiası içerisinde bu tür görevlerde, bir bayrak yarışı düşüncesi ile zaman zaman değişimin olması kaçınılmazdır. Kulüp başkanımız ile yaptığımız görüşmelerde ortak karar olarak bu sezon itibari ile kan değişiminin daha yararlı olacağı kanaatine vardık. Bu vesile ile görev yaptığım süre içerisinde, çalıştığım bütün başkanlarıma, çalışma arkadaşlarıma ve bizlere hizmet veren bütün kulüp personeline teşekkür ederim.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa