Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA'da, metro istasyonunda bir süredir mahsur olan ve raylarının arasına kaçan yavru kedi, Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

        Korupark Metro İstasyonu'nda tren raylarının arasına kaçan yavru kediyi görenler, Osmangazi Belediyesi'ne haber verdi. Gelen Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, birkaç gündür istasyonda olan, açlık ve susuzluk nedeniyle halsiz düşen yavru kediyi rayların arasında kısa sürede yakaladı. Veteriner hekimin ilk müdahalesinin ardından kedi, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi´ne götürüldü. Burada muayene edilerek serum tedavisi uygulanan kedi, bir süre daha koruma altında tutulacak. Yavru kedi, sağlığına kavuştuktan sonra doğal yaşam alanına bırakılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa