Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa’nın kent içi ulaşımının daha rahat hale gelmesi için birbirinden işlevsel projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, trafik akışını olumsuz etkileyen ve yol planları üzerinde kalan binaları yıkmaya devam ediyor.

        Şehrin ulaşım sıkıntılarını çözmeyi ve atılan adımlarla trafiğe nefes aldırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Mahallesi, 2. Vatan Caddesi üzerinde kamulaştırılan 4 binanın yıkımını tamamladı. Aynı bölgede bulunan ve 1/1000 ölçekli uygulama planına göre yol üzerinde inşa edilmiş görünen diğer 5 binanın kamulaştırma çalışmasının tamamlanmasının ardından yıkılmasıyla birlikte bölgede hem trafik akışı rahatlatılmış hem de var olan görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış olacak.

        Müdahaleler sürecek

        Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarında ulaşım ve trafiğe öncelik verdiğini hatırlatan Büyükşehir Belediye yetkilileri, kavşak ve şerit düzenleme çalışmalarıyla trafiğin ciddi ölçüde rahatladığını, bu noktada insanlardan olumlu geri dönüşler aldıklarını vurguladı. Belediye yetkilileri, trafik akışı tüm şehirde problemsiz hale getirilene kadar müdahalelerin süreceğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa