Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Bisiklet Kulübü’nün ortaklaşa tertiplediği ‘Pedal Pedal Bursa’, bu ay Mustafakemalpaşa’da gerçekleştirildi.

        Her ay yapılan ve dileyen herkesin katılabildiği ‘Pedal Pedal Bursa’ turu çerçevesinde Bursa’dan yola çıkarak Mustafakemalpaşa’ya ulaşan bisiklet severler, burada Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından karşılandı. Kurtulan’ın yaptığı karşılama konuşmasının ardından ilçe turuna start veren bisiklet severler, sırasıyla Yalıntaş, Kayabaşı, Sünlük ve Muradiye köylerine uğradı. Ekip, köylerin ardından Su uçtu Şelalesi’ne ulaştı. Burada belirli süre dinlenip doğa harikası coğrafyayı keşfeden, serinleyen bisiklet severler, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Tekrar yola koyulan ve toplam 45 kilometre yol kat eden sporcular, heyecanlı bir parkurun ardından Mustafakemalpaşa’ya vardı. İlçe Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür eden sporcular, ardından yine Bursa’ya doğru yola çıktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa