Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın Orhaneli iyçesindeki orman yollarında düzenleme yapıldı.

        Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri Karıncalı Beldesi, Ömeraltı Mahallesi orman yollarında yangın ve orman faaliyetlerinin düzenli bir şekilde yapılabilmesi için yağmurlu havalarda bozulan yollarda alt yapı ve menfez yapımına başladı

        Orman yollarındaki çalışmaları yerinde inceleyen ve değerlendiren Orhaneli Orman İşletme Müdürü Sadettin Özer “Orman yollarımızın 4 mevsim kullanılabilmesi için alt yapı menfez ve yol çalışmalarımız devam etmektedir. Orman yollarımızdaki iyileştirmelerin ihaleye verilen kısımlardaki çalışmaları yerinde inceleyip usulüne uygun olup olmadığını denetleyip, yapılan çalışmaları yapımından bitimine kadar takip etmekteyiz. İşletme müdürlüğümüze bağlı Harmancık, Büyükorhan ilçeleri, Kınık mahallesi şefliklerinde de bozuk orman yollarının ormancılık faaliyetlerinde engel teşkil eden yollarda çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa