Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Osmangazi Halk Eğitimi Merkezinin öğretmen ve usta öğreticileri, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için giysi dikiyor.

        Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Köse, yaptığı açıklamada, eğitim kurumlarının tatil edilmesine rağmen deprem bölgesine yardım göndermek için yönetici, öğretmen ve usta öğreticilerin yoğun bir şekilde çalıştığını, çocuk ve yetişkin kıyafetleri, battaniye, ıslak mendil, çocuk bezi ve çocuk mamasından oluşan yardım paketlerini hazırlayarak AFAD'a teslim etmek üzere faaliyetlerine başladıklarını ifade etti.

        Bu kapsamda yüklü miktarda kumaş siparişi verdiklerini, kumaşları aldıktan sonra hızlı bir şekilde giysi üretimi yapacaklarını belirten Köse, "Milletimizi derinden etkileyen deprem felaketine maruz kalan vatandaşlarımızın yarasına bir nebze de olsa merhem olmanın çabası içindeyiz. El birliği ve milli dayanışma içinde Allah'ın izniyle bu sıkıntının da üstesinden geleceğiz." ifadesini kullandı.

        Köse, 50'ye yakın öğretmen ve usta öğreticinin, 4 atölyede afetzedelere kıyafet dikmeyi sürdürdüğünü aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa