Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerinden toplanan tıbbi malzemeler, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Gaziantep'e doğru yola çıktı.

        İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları sürerken, ihtiyaç duyulan tıbbi malzemelerle ilgili Bursa'da çalışma başlatıldı.

        Bursa İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda kentteki kamu hastanelerinden toplanan tıbbi malzemeleri taşıyan tırlar, Gaziantep'e gitmek üzere yola çıktı.

        Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, şunları kaydetti:

        "Depremden kısa bir süre sonra arama kurtarma çalışmalarına katılması için müdürlüğümüze bağlı UMKE ve 112 personellerinden oluşan toplam 21 araç ve 80 kişilik ekibimizi bölgeye hızlıca sevk ettik. Bugün de tıbbi malzemelerimizi taşıyan tırlarımızı bölgeye gönderiyoruz. İlimizden deprem bölgesine gerek personel gerekse tıbbi yardım gitmeye devam edecek."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa