Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - 11. Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı (Junioshow), defilelerle kapılarını açtı.

        Bugün başlayan ve 14 Ocak'a kadar sürecek fuarın açılışına, BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, UHKİB Başkanı Nüvit Gündemir, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş ile fuara katılacak firmaların temsilcileri katıldı.

        Defile öncesinde 0-1 yaş bebe ve 1-10 yaş çocuk kategorilerinde Genç Tasarımcılar Yarışması Ödül Töreni de düzenlendi. Dereceye giren tasarımcılara ödülleri takdim edildi.

        Düzenlenen açılış defilelerinde, çocukların performansları da katılımcılardan büyük beğeni topladı.

        Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının (BTSO) öncülüğünde, KFA Fuarcılık tarafından Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD), Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) ve Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliğinin (UHKİB) destekleriyle Bursa Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuar, sektör temsilcilerini buluşturacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa