Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA, (DHA)BURSA Valisi Yakup Canbolat, "Meteorolojik son veriler değerlendirildiğinde, ilimizde bu gece ve yarın gün boyu yoğun kar yağışı ve havaların soğumasına bağlı buzlanma beklendiğinden 6 Şubat 2023 Pazartesi günü için eğitim-öğretime 1 gün ara verilmiştir" dedi. 

        Kentte hafta başında etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle ekipler önlem aldı. Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü ekipleri Uludağ Yolu, Orhangazi-İzmir karayolu ve İnegöl-Eskişehir karayolunda çalışmalarını sürdürürken, Bursa Valiliği´nden açıklama geldi. Kentte 6 Şubat Pazartesi günü eğitime ara verildiğini sosyal medya hesabından duyuran Bursa Valisi Yakup Canbolat, "Meteorolojik son veriler değerlendirildiğinde, ilimizde bu gece ve yarın gün boyu yoğun kar yağışı ve havaların soğumasına bağlı buzlanma beklendiğinden 6 Şubat 2023 Pazartesi günü için eğitim-öğretime 1 gün ara verilmiştir. Kamu Kurum ve kuruluşlarında görevli engelli, malul ve hamile personelin; herhangi bir talebe ve ayrıca bir işleme gerek kalmaksızın idari izinli sayılması kararlaştırılmıştır" açıklamasında bulundu. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Bursa / Merkez İsmail Hakkı SEYMEN

        2023-02-05 22:59:56

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa