Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet İNAN/ BURSA, (DHA)BURSA'da, evsiz olduğu için soğuk gecelerde kaldığı hastanenin 7 bilgisayarını çalan Erhan Ardıç (37), polis ekiplerince yakalandıktan sonra tutuklandı. 

        Olay, 13 Ocak'ta, Osmangazi ilçesinde bulunan özel hastanede meydana geldi. Polikliniklerde doktorların kullandığı 7 bilgisayarın çalındığını fark eden hastane görevlileri, polise bildirdi. İhbarla harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Erhan Ardıç olduğunu belirledi. Ekipler, yaptıkları araştırmada 'hırsızlık' ve 'yaralama' dahil farklı suçlardan 17 kaydı bulunan Ardıç'ı yakalamak için harekete geçti. Evi olmadığı için soğuk gecelerde hastanelerde kaldığı belirlenen Ardıç, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Erhan Ardıç, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ardıç, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, bilgisayarlar hastaneye teslim edildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Merkez Mehmet İNAN

        2023-01-21 11:40:08

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa