Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz YILMAZ/ BURSA, (DHA)BURSA´nın İnegöl ilçesinde, sokak köpeğini pompalı tüfekle vurarak öldüren, başka köpeği de yaralayan Okan A. (30), tarlada saklanırken yakalandı. Okan A.'nın, jandarmadaki ifadesinde, "Köpekler, tavuklarımı öldürüyorlardı. O yüzden ateş ettim" dediği öğrenildi.

        Olay, 13 Ocak´ta kırsal Deydinler Mahallesi'nde meydana geldi. Okan A., kovaladığı sokak köpeğini tüfekle vurdu. Köpek, yaralı halde kaçarken, Okan A. ise elindeki tüfeği omuzuna koyarak uzaklaştı. Şüphelinin, beyaz renk köpeği öldürmeden dakikalar önce başka köpeği de ateş ederek yaraladığı ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; siyah köpeğin, aksayarak şüphelinin yanından geçip, kaçtığı görüldü. Sağ arka bacağına isabet eden saçmalarla yaralanan köpek, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi'nde tedaviye alınırken, jandarma da Okan A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

        TARLADA YAKALANDI

        Olayın ardından evine gitmeyen Okan A.'yı arama çalışması başlatan İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, mahalledeki tarlada saklanırken yakaladı. Okan A.'nın yapılan üst aramasında, bir miktar metamfetamin ele geçirildi. Jandarmadaki ifadesinde, "Köpekler, tavuklarımı öldürüyorlardı. O yüzden ateş ettim" dediği öğrenilen Okan A., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / İnegöl Yavuz YILMAZ

        2023-01-20 16:24:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa