Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet İNAN/ BURSA, (DHA)BURSA'da, park halindeyken freni boşalan kamyon, hareketlenerek 3 otomobile ve 2 kişiye çarptıktan sonra iş yerine daldı. Bu anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kaza, Nilüfer ilçesine bağlı Kayapa Mahallesi'nde meydana geldi. Fehmi Okcu, kullandığı 41 HJ 511 plakalı hafriyat kamyonunu park edip, lokantaya gitti. Bu sırada freni boşalarak hareketlenen kamyon, park halindeki 3 otomobile ve sokaktaki Osman Çelik (52) ile Cemil Demir'e (66) çarpıp, iş yerine girdi. İhbarla kaza yerine gelen sağlık görevlilerince ambulanslarla Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan 2 yaralı, tedaviye alındı. Kaza anı, güvenlik kamerasına anbean yansırken, Fehmi Okcu gözaltına alındı. Polisteki ifadesinin ardından Okcu, serbest kaldı.

        Kazadan kıl payı kurtulan Sabri Aslıtürk (62) de "İş yerimin önündeki çiçeği suladım. Elimdeki fırçayı koymak için içeri girerken kaza oldu. Allah korudu" dedi. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa Mehmet İNAN

        2022-11-15 11:53:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa