Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Sağlıklı Kentler Birliği Encümen toplantısı Burdur’da yapıldı. Sağlıklı Kentler Birliği Meclis Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sağlıklı Kentler Birliği’nin 2019 yılı performans konularının karara bağlanacağını bildirdi.

        Sağlıklı Kentler Birliği Meclis Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin ve Birlik Üyelerinin katıldığı toplantı Burdur Belediyesi’nin Susamlık Tesislerinde düzenlendi.

        " Performans konularının karara bağlayacağız"

        ‘BurdurAntalya, AntalyaBurdur’ kavramının aynı olduğunu bildiren Başkan Türel, Burdur’un nüfusu kadar Antalya’da yaşayan Burdurlular olduğuna dikkat çekti. Türel, “Antalya Burdur birbirinden ayrılmaz birer parçadır. Burdur Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı Sağlıklı Kentler Birliği Dünya Sağlıklı örgütü Avrupa Sağlıklı kentler birliği Türkiye ağının temsilcisi olan Sağlıklı kentler birliğinin kuruluş 2005 yılına kadar gidiyor. O günden bu yana sağlıklı kentsel gelişmeyi öncelikle belediyelerimize bu konuda öncülük eden bir birlik, bugün 72 belediyeye ulaşan ve üyelerimize danışmanlık ve projeler hakkında yardım ediyoruz, bu günde burada Sağlıklı Kentler Birliği’nin 2019 yılı performans konularının karara bağlayacağız” dedi.

        Sağlıklı Kentler Birliği’ne üye bir belediye olarak , Burdur’da farkındalık oluşturmak ve vatandaşa bisiklet kullanımını alıştırmayı amaçladıklarını ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bisiklet yolları yapıp bu konuda gerekli çalışmaları yapıyoruz, Bugün de Sağlıklı kentler birliği başkanımızı ve üyelerini burdur da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa