Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burdur'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

        Tören, Vali Hasan Şıldak, Garnizon Komutanı Piyade Albay Hakan Tutucu ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Hasan Şıldak makamında tebrikleri kabul etti. Daha sonra Zafer Bayramı kutlama programı Gazi Atatürk Stadyumu'nda devam etti. Stadyumdaki törende Vali Şıldak, Garnizon Komutanı Albay Tutucu ve Belediye Başkanı Ercengiz vatandaşlar, askeri birlikler ve öğrencilerin bayramını kutladı.

        Şiirlerin okunması ve mehter takımının gösterisinden sonra halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi. Kutlama geçit töreniyle sona erdi.

        Bucak’ta Zafer Bayramı Kutlandı

        Bucak’ta 30 Ağustos Zafer Bayramının 96’ncı yıl kutlamaları yapıldı. Tören, Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Cumhuriyet Meydanındaki törenlerden sonra Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin makamında tebrikleri kabul etti. Kaymakamlık Makamındaki tebrik kabulünden sonra Sezgin, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, bazı resmi kurumların daire amir ve müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ile birlikte Hacısarılar Mezarlığında şehitliği ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa