Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR'un Bucak ilçesinde yasa dışı avlanan 2 kişiye, 2 bin 80 lira idari para cezası uygulandı.

        Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6'ncı Bölge Müdürlüğü Burdur Şube Müdürlüğü Av Koruma ekipleri, Burdur'un Bucak ilçesi Kestel Devlet Avlağı mevkisinde yasa dışı av yapıldığı ihbarı üzerine inceleme başlattı. Ekipler, bölgede kaçak avlandığı belirlenen 2 kişiyi tespit etti. Avcılara, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu kapsamında toplam 2 bin 80 lira idari para cezası yazıldı.

        Doğa Koruma ve Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürü Rıza Kamil, "Bölge Müdürlüğümüz sınırlarında av sezonunun 25 Ağustos'ta başlayacak olması dolayısı ile av koruma kontrol ekiplerimiz denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Tüm vatandaşlarımızdan yasa dışı ava karşı duyarlı olmalarını ve şüpheli durumlarda kurumumuza bildirmelerini rica ediyoruz. Sürdürülebilir av ve yaban hayatı hep birlikte sahip çıkmamız sayesinde sağlanabilir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa