Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burdur’un Bucak ilçesinde uzlaştırma bürosu, alenen hakaret suçundan uzlaşma kapsamında 12 yaşındaki Hatice Çelik’e akülü araba aldırdı.

        Bucak ilçesinde K.T.’nin Ö.Ç’ye alenen hakaret ettiği iddiası ile Bucak Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulunan Ö.Ç’nin dosyası Cumhuriyet Savcılığı kanalı ile Uzlaştırma Bürosuna sevk edildi. Dosya uzlaştırıcı Murat Yön tarafından teslim alındıktan Ö.Ç, K.T.’nin ihtiyaç sahibi birisine bir tane akülü sandalye alması halinde davasından vazgeçeceğini belirtti. Görüşmelerin ardından K.T. teklifi kabul ederek akülü sandalyeyi alırken, dava Cumhuriyet Savcılığınca takipsizlik kararı ile sonuçlandı.

        Bucak Cumhuriyet Savcılığı, etkin pişmanlık hükümleri kapsamında uzlaşma kapsamında alınan akülü sandalyeyi, hak sahibine verebilmek için Bucak Sosyal Hizmet Merkezi ile görüştü. Görüşmelerin ardından akülü araba, pemur başı epifiz kayması rahatsızlığı olan 12 yaşındaki kız çocuğu Hatice Çelik’e uzlaştırma uzmanı tarafından teslim edildi.

        Bucak Cumhuriyet Savcısı Burhan Kara, "2016 yılının son ayında yürürlüğe giren etkin pişmanlık hükümleri kapsamında suçlardan uzlaşma kapsamına Cumhuriyet Savcılığımız Uzlaştırma Bürosuna gönderilen 644 dosyanın 393 tanesi Uzlaştırma Bürosu uzlaştırmacıları tarafından olumlu sonuç ile sona erdi. 46 dosya uzlaştırma aşamasında" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa