Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burdur’un Yeşilova ilçesinde evinde özel düzenekle uyuşturucu yetiştiren 1 kişi yakalandı. Operasyonda, 50 kök Hint keneviri ile Hollanda’dan kargo ile gönderilen 16 adet Hint keneviri tohumu ele geçirildi.

        Burdur İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi'nde E.A.’nın evinde oluşturduğu özel düzenekle uyuşturucu yetiştirdiği bilgisine ulaştı. Eve operasyon düzenleyen polis, Hint keneviri yetiştirmek için havalandırma, aydınlatma ve ısıtma sisteminin kurulu olduğu bir odayı tespit etti. Odada detaylı arama yapan görevliler, sistem için 16 çeşit sıvı gübrenin kullanıldığını belirlerken, 50 kök Hint keneviri, 16 adet Hollanda’dan kargo ile getirtilmiş Hint keneviri tohumu, 7 adet sarı renkli sentetik uyuşturucu hap, 1 adet hassas terazi ele geçirdi.

        Gözaltına alınan E.A. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa