Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burcu Esmersoy: Yarın gel martı olarak işe başla! - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Sunucu Burcu Esmersoy, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden Esmersoy, geçtiğimiz günlerde, "Pazar kahvaltılarında 8 simit yerim." açıklamanın sorulması üzerine, "Simit yemeyi çok seviyorum ne yapayım? Sosyal medyadan aldığım yorumların haddi hesabı yok. Beni en çok güldüren, 'Yarın gel martı olarak işe başla!' yorumu oldu." ifadelerini kullandı.

        • 2

          "BİNİCİLİĞE MERAK SARDIM"

          Şu aralar biniciliğe merak sardığını söyleyen 44 yaşındaki sunucu, "Uzun bir süredir ders alıp, binicilikte kendimi geliştirmek istiyordum. Zamanlama benim için iyi oldu. Bir projeden dolayı değil yani." dedi.

        • 3

          "NAZARA GELDİK!"

          Gezi programının bitmesinden dolayı üzgün olduğunu belirten Burcu Esmersoy, "Pandemiden dolayı her şey yarım kaldı. Nazara geldik! Çok içime sinen bir işti..." ifadelerini kullandı.

        • 4

          "KARİYERİMDE EN İYİ NOKTADAYIM"

          Öte yandan geçtiğimiz haftalarda sektörde yaşadığı zorlukları dile getiren Esmersoy, "Arkadan iş çevirme, kuyu kazma müsabakaları çok oldu. Fakat duruşumun ve çalışma azmimin ön planda olması sebebiyle hep bir noktada çabaları sonuçsuz kaldı ve savuşturuldu. Kariyerimde şu anda olunabilecek en iyi noktadayım." şeklinde konuşmuştu.

        • 5

          "ÇOCUKKEN ORMAN MÜHENDİSİ OLMAK İSTERDİM"

          Ünlü sunucu ayrıca, "Çocukken orman mühendisi olma hayalim vardı." ifadelerini kullanmıştı. Yaz insanı olduğunu ve enerjisini güneşten aldığını söyleyen Esmersoy, "Ayda bir tam günümü yüz, vücut ve saç bakımına ayırıyorum, kendimi ödüllendiriyorum." diye konuşmuştu.

        • 6

          "ÖNCE BODRUM SONRA ÇEŞME VE YUNANİSTAN"

          Tatil rotasından da bahseden Burcu Esmersoy, önce Bodrum'a sonra da Çeşme ve Yunanistan'a gideceğini belirtmişti.

        • 7

          'KORONAVİRÜS' İTİRAFI

          Burcu Esmersoy, pandemi ilan edilmeden önce tüm dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüs salgınının ciddiyetini anlamadığını itiraf etmişti.

          Esmersoy, konuyla ilgili şunları söylemişti:

          En başlarda olayın ciddiyetini çok iyi anlayamayan gruptanım sanırım. Yani daha pandemi ilan edilmeden hemen önce seyahatlerime, tabii ki biraz daha dikkatli, özenli, maskeli falan devam ediyordum. Sonuçta hem İstanbul'da hem de yurt dışında işimiz ya da çekimimiz oluyordu.

        • 8

          "OLAYI PEK ANLAYAMAMIŞTIM"

          Neyse sonra bir şok dalgası vurdu bana. İtalya'dan acayip rakamlar gelmeye başladı. Orada yaşayan arkadaşlarımla konuştuğumda bana, 'Biz dört haftadır karantinadayız' dediklerindeki şaşkınlığımla birlikte, kendime kızma dönemine de giriş yaptım böylece.

          Pollyanna tavrımla, mayıs başında işe başlarız sanıyordum ancak bu dünyada tek başımıza yaşamıyoruz tabii, onu hesaba katmamışım.

        • 9

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa