Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burcu Esmersoy: Uzun yıllardır beyaz ekmek yemiyorum - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; sunucu Burcu Esmersoy, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi.

          İş toplantısı için Nişantaşı'na geldiğini söyleyen Esmersoy, "Hayırlı bir iş için toplantı yaptık. Yakında açıklayacağım" ifadelerini kullandı.

        • 2

          "UZUN YILLARDIR BEYAZ EKMEK YEMİYORUM"

          Geçtiğimiz hafta 21 yıldır beyaz ekmek yemediğini açıklayan Esmersoy, konu hakkında konuştu.

          Ünlü sunucu, "Doğrudur, uzun yıllardır beyaz ekmek yemiyorum ama simit yiyorum" dedi.

        • 3

          "KORONAVİRÜS" İTİRAFI

          Burcu Esmersoy, pandemi ilan edilmeden önce tüm dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüs salgınının ciddiyetini anlamadığını itiraf etmişti.

          Esmersoy, konuyla ilgili şunları söylemişti:

          En başlarda olayın ciddiyetini çok iyi anlayamayan gruptanım sanırım. Yani daha pandemi ilan edilmeden hemen önce seyahatlerime, tabii ki biraz daha dikkatli, özenli, maskeli falan devam ediyordum. Sonuçta hem İstanbul'da hem de yurtdışında işimiz ya da çekimimiz oluyordu.

        • 4

          "OLAYI PEK ANLAYAMAMIŞTIM"

          En son fütursuzca Miami'ye, Superbowl finaline gittim. Hiç tanımadığım İspanyol bir aileyle onların sevinçlerine ortak olup sarmaş dolaş şampiyonluk kutladığıma göre, olayı pek anlayamamıştım sanırım.

          Neyse sonra bir şok dalgası vurdu bana. İtalya'dan acayip rakamlar gelmeye başladı. Orada yaşayan arkadaşlarımla konuştuğumda bana; 'Biz dört haftadır karantinadayız' dediklerindeki şaşkınlığımla birlikte, kendime kızma dönemine de giriş yaptım böylece.

          Kendi karantina dönemimi başlattım. Şu anda 48'nci gündeyim. Pollyanna tavrımla, mayıs başında işe başlarız sanıyordum ancak bu dünyada tek başımıza yaşamıyoruz tabii, onu hesaba katmamışım.

        • 5

          "BANA DAHA MANTIKLI GELİYOR"

          Burcu Esmersoy'a İpek Tuzcuoğlu'nun, "Bir oyuncunun 3 milyon takipçisi olması başarılı olduğu anlamına gelmez. Sektörde Instagram takipçisine göre rol dağılımı yapılıyor, doğru bulmuyorum" açıklamaları da sorulmuştu.

          44 yaşındaki Esmersoy, konuyla ilgili, "Oyuncu olanlara daha fazla iş olmalı. Daha fazla mantıklı geliyor bana" ifadelerini kullanmıştı.

        • 6

          Burcu Esmersoy

        • 7

          Burcu Esmersoy

        • 8

          Burcu Esmersoy

        • 9

          Burcu Esmersoy

        • 10

          Burcu Esmersoy

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa