Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Bülent Korkmaz: "İlk düşen takım, ilk gönderilen teknik direktör bizdik" - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında evinde Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı.

        Puanını 27'ye yükselten ve ilk devreyi 8 galibiyet 3 beraberlikle 6. sırada kapatan Antalyaspor'da Bülent Korkmaz maç sonrasında açıklamalar yaptı. Korkmaz'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

        "Bizim için 1 puan kazanılan 1 puan çünkü çok eksiğimiz vardı. Direkt olarak oynayan 6 oyuncumuz yoktu. Kendimi evimizde iyi savunduk diyebilirim, 1 puanı aldık. Total puan olarak da düşündüğümüzün üzerindeyiz. İlk yarıyı böyle kapamamız ve gol yemeden bitirmemiz anlamlıydı. Bu sezon, zor bir sezon oldu ama üstesinden geldiler.

        Sezona çok zor şartlarda girdik. Düşen ilk takım olarak, gönderilen ilk teknik direktör olarak gösteriliyorduk. Herkesin kendi fikri saygı duyuyorum. Oyuncularım çok özverili çalıştılar. Herkes her şeyi eksiksiz olarak yapmaya çalıştı. Eksiklerimizi, takım halindeoynayarak gidermeye çalıştık. Doğru işler de yanlış işler de yaptık. Takım olarak hareket etmek önemliydi, bütün olarak hareket ettik. Özel oyuncularımız olmasa bile, özel karakterler vardı"

        BASIN TOPLANTISI

        Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da kazanılmış bir puanın sevindirici olduğunu söyledi.

        Ligde kazanılan her puanın önemli olduğunun altını çizen Korkmaz, "Fenerbahçe'nin durumu ne olursa olsun büyük takım. Aldığımız bir puan ve totalde ilk yarıyı kapattığımız 27 puan bizim için önemliydi. Eksik ve sakat oyuncularımıza rağmen onların yerine oynayan oyuncularım ellerinden geleni yaptı. Artık ikinci yarıya iyi şekilde hazırlanacağız." diye konuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa