Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin "Bu bebeği torunum olarak kabul etmiyorum" - Haberler
        • 1

          Manken ve oyuncu Ceren Kaplakarslan ile annesi Nuray Deveci Yeşiltepe, genç mankenin sevgilisi, işadamı Temel Kankıran tarafından darp edilmişti. Sevgilisinin tekmeleyip tabancanın kabzasıyla yüzüne vurduğu 6 aylık hamile Kaplakarslan ve annesi, hastanede tedaviye alındı. Olayın ardından teslim olan Kankıran, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        • 2

          Ceren Kaplakarslan'ın babası Atilla Kaplakarslan dün eşini ve kızını yaşadıkları olayın şokunu atlatmaları için yurtdışına yolladığını anlatmıştı. Kaplakarslan bugün de konuk olduğu 2. Sayfa programında açıklamalarda bulundu:

        • 3

          O şahıs diyeceğim hastaneye gidiyor. hamileliği ile ilgili bir paylaşımından dolayı kavga çıkıyor. O adam ailesine söylememiş daha önce evlenmiş boşanmış 2 çocuğu var kendisinin. Hastanenin önünde önce Nuray'ın iki elini kırıyor.

        • 4

          Onu görünce Ceren annesinin üzerine kapaklanıyor vurma diye bu sefer Ceren'in gözüne silahın kabzasıyla vuruyor. Silahın kabzasıyla eşimin elini kırdı, Kızımın gözüne vurdu. Burada 3 kişiye şiddet var. Anne - kız ve Altı aylık çocuğu.

        • 5

          Ben haber bekliyordum annesi aradı beni "Yetiş bu adam bizi öldürüyor" diye. Ben hemen taksiye atladım gittim. Bir baba olarak ne hissedebilirsin yaşı kaç olursa olsun. Evledım ve eski eşim biz Nuray'la çok görüşüyoruz çok iyi eski dostuz.Şahitlerle ilgili tehditler var.Görgü tanıklarını tehdit ediyorlar.'Şikayetinizi geri alın' deniyor.

        • 6

          Ceren'e Ceren'in üzerinden bana tehditler. Biz aslında öğrendiğimiz andan itibaren istemedik ama 31 yaşında evladımız saygı duyuyoruz arkasındayız her zaman da olacağız.

        • 7

          Kızımı barışabilmek için 'Anne babanı öldürürüm' diyerek tehdit etmiş. Ceren, hamile olduğunu ilişkiye karşı olduğumuz için bizden de gizlemişti. Kızım ve eski eşim şu anda yaşadıkları yüzünden psikolog desteği alıyorlar. Biz gözümüzü kapatana kadar Kızımız Ceren'in arkasındayız.

        • 8

          "BEN BU BEBEĞİ TORUNUM OLARAK KABUL ETMİYORUM"

          Ben torunum olarak kabul etmiyorum. Ceren'in çocuğu olarak mutlaka seveceğiz ama torunum olarak kabul etmiyorum.

        • 9

          O adamın kızım için doğru kişi olmadığını biliyordum. Kızımı tekmelemesi bebeğin canına kast etmek olabilir. Çok acı var işin içinde. Alllah hiç bir kimseye düşmanım dahil yaşatmasın. Anne ve baba olan benim ne dediğimi şuan anlıyor.

        • 10

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa