Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Britney Spears'ın eski eşi Jason Alexander tutuklandı
        • 1

          Pop yıldızı Britney Spears ile 2004'te nikah masasına oturup, 55 saat sonra yollarını ayıran oyuncu Jason Alexander, üçüncü kez tutuklanmasıyla gündemde.

        • 2

          Alexander, ilk kez Ocak 2021'de Nashville'de tutuklanmış ardından Ağustos'ta da Tennessee'nin başkentinde havaalanında güvenlik hattını kesmeye ve yasak bölgeye girmeye çalıştıktan sonra hava güvenliği ihlali nedeniyle tutuklanmıştı.

        • 3

          Alexander, olaydan sonra 2 bin 500 dolarlık kefaletle serbest bırakılmıştı.

          Spears'ın eski eşi şimdi de ismi açıklanmayan bir kurbanı takip etmekten tutuklandı.

        • 4

          'ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK'

          Spears, ikinci evliliğini ise dansçı Kevin Federline ile yapmıştı. İkilinin bu birliktelikten Sean Preston ve Jayden adında iki erkek çocukları olmuştu. Çiftin 2004'te başlayan evliliği ise 2007'de "şiddetli geçimsizlik" sebebiyle sona ermişti.

          Spears, ayrılık sürecinde bunalıma girmiş ve kendisini alkol ile gece hayatına vermişti. Bu sebeple mahkeme, iki çocuğu babalarına verme kararı almıştı.

          Spears, ardından uyuşturucu madde kullanımı şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcının akıl ve ruh sağlığı ise ilerleyen süreçte eski günlerine geri dönmüştü.

        • 5

          ÜÇÜNCÜ KEZ EVLENMEYE HAZIRLANIYOR

          Öte yandan Britney Spears, yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı Sam Asghari ile geçtiğimiz yıl eylül ayında nişanlanmıştı. Spears, mutluluğunu sosyal medya hesabından "Buna inanamıyorum!" sözleriyle duyurmuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa