Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Britney Spears'a annesi Lynne Parnell'dan tepki! - Magazin haberleri
        • 1

          Babası Jamie Spears'a karşı 13 yıldır verdiği vasilik mücadelesini kazanan Britney Spears, nişanlısı Sam Asghari ile üç gün önce sürpriz bir törenle evlenmişti. Geçtiğimiz ay bebeklerini kaybettiklerini açıklayan ve ardından, "O hazır olduğunda gelecek." diyen çiftin düğününde aile üyeleri yer almamıştı.

        • 2

          ANNESİNİ DE DAVET ETMEDİ

          Amerikalı pop yıldızının annesi Lynne Parnell'ın da düğüne davet edilmediği ortaya çıktı. Olay, şarkıcının annesinin bu duruma tepki göstermesiyle anlaşıldı.

          Britney Spears, düğünün ardından sosyal medya hesabından mutlu karelerini takipçileriyle paylaşmıştı. Spears'ın annesi de kızının mutlu karesine yorum yaparak tepkisini belli etti.

        • 3

          "BU SENİN HAYALİNDEKİ DÜĞÜN!"

          Lynn, kızının fotoğrafına, "Parıldıyorsun ve çok mutlu görünüyorsun. Bu senin hayalindeki düğün! Evinizde olması da bunu oldukça duygusal ve özel kılmış. Senin adına çok mutluyum. Seni seviyorum." yorumunu yaptı.

        • 4

          BABASI VE KIZ KARDEŞİNİ DE İSTEMEDİ

          40 yaşındaki şarkıcının, düğününe annesinin yanı sıra babası Jamie Spears'ı ve kız kardeşi Jamie Lynn Spears'ı da davet etmediği ortaya çıktı.

        • 5

          YAKIN DOSTLARI DÜĞÜNE AKIN ETTİ

          Yaklaşık 100 kişinin katıldığı törende; Donatella Versace, Paris Hilton, Madonna, Selena Gomez ve Drew Barrymore gibi isimler de yer almıştı.

        • 6

          "EVLENDİK, MUHTEŞEM BİR GÜNDÜ"

          Spears, düğünden sonra yaptığı paylaşımda "Yaptık, evlendik! Muhteşem bir gündü! Sabah çok gergindim. Panik atak geçirdim ve sonra toparladım. Evimizi tam anlamıyla bir rüya şatosuna dönüştüren ekip harikaydı. Tören bir rüyaydı ve parti daha da güzeldi. Düğünümüze bir sürü inanılmaz insan geldi ve ben hala şoktayım." ifadelerine yer vermişti.

        • 7

          DÜĞÜNE ZORLA GİRMEYE ÇALIŞTI

          Ayrıca düğünde ilginç bir olay yaşanmıştı. Spears'ın eski eşi Jason Alexander, töreni basmıştı. Şarkıcının 2004'te 55 saat evli kaldığı Alexander, Los Angeles'ta düzenlenen düğünü engellemeye çalışmıştı.

        • 8

          GÖZALTINA ALINDI

          The Guardian'da yer alan detaya göre; O anları sosyal medya hesabından canlı yayınlayan Alexander, başka bir bölgede arama kaydı olduğu için de gözaltına alınmıştı.

          "O BENİM TEK EŞİM"

          Yaşananların ardından Jason Alexander'ın polise, "O benin ilk eşim, tek eşim... Düğünü durdurmak için geldim." dediği belirtilmişti.

        • 9

          "İĞRENÇ DAVRANIŞI NEDENİYLE TUTUKLANDI"

          Britney Spears'ın avukatı Mathew Rosengart ise USA Today'e yaptığı açıklamada, "Jason Alexander, elleri kelepçeli olarak gözaltına alındı ​​ve iğrenç davranışı nedeniyle tutuklandı. Olması gerektiği gibi, yasaların en kapsamlı şekilde yargılanmasını sağlamak için kolluk kuvvetleriyle yakın çalışmayı dört gözle bekliyorum. Neyse ki Britney güvende..." şeklinde konuşmuştu.

        • 10

          "YAŞADIKLARIM ÇOK AŞAĞILAYICIYDI!"

          Öte yandan geçtiğimiz yıl babası Jamie Spears'ın kendisi üzerindeki vasiliğin kaldırılması için verdiği yasal mücadeleyi kazanan ünlü şarkıcı, ebeveynlerinin kendisine yaşattıkları zulüm nedeniyle hukuki makamların hemen harekete geçmesi gerektiğini ifade etmişti.

          Dünyaca ünlü şarkıcı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, "Bana vasilik sürecinde eziyet eden annemle babam hapse girmeli! Her gün uyandığımda ailemin, vasiliği fırsat bilerek bana yaşattıklarını nasıl yapabildikleri sorusu karşısında aklım başımdan gidiyor. Yaşadıklarım çok moral bozucu ve aşağılayıcıydı!" demişti.

        • 11

          "ANNEM GİZLİCE HAYATIMI MAHVETİ!"

          Spears daha sonra, "Bana yaptıkları için hapiste olmalarını gerektiren kötü şeylerden bahsetmiyorum bile! Evet, kiliseye giden annem de bu suçlamalarıma dahil." ifadelerini kullanmıştı.

          Annesinin, bu hikayedeki gerçek kötü kişi olduğunu söyleyen iki çocuk annesi Britney Spears,"Babam bir vasilik düşünecek kadar akıllı değildi!" ifadelerini kullanmıştı.

          "Annem gizlice hayatımı mahvetti!" diyen şarkıcı, "Babam vasiliği 13 yıl önce başlatmış olabilir ama insanların bilmediği şey, ona bu fikri verenin annem olduğu." şeklinde konuşmuştu.

        • 12

          İLK EVLİLİĞİ 55 SAAT SÜRDÜ

          Britney Spears, daha önce iki kez evlenip, boşanmıştı. Jason Allen Alexander ile 2004'te yaptığı ilk evliliği sadece 55 saat sürmüştü.

        • 13

          2007'DE BOŞANDI

          Spears, ikinci evliliğini ise dansçı Kevin Federline ile yapmıştı. İkilinin bu birliktelikten Sean Preston ve Jayden adında iki erkek çocukları olmuştu. Çiftin 2004'te başlayan evliliği ise 2007'de "şiddetli geçimsizlik" sebebiyle sona ermişti.

          Spears, ayrılık sürecinde bunalıma girmiş ve kendisini alkol ile gece hayatına vermişti. Bu sebeple mahkeme, iki çocuğu babalarına verme kararı almıştı.

          Spears, ardından uyuşturucu madde kullanımı şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcının akıl ve ruh sağlığı ise ilerleyen süreçte eski günlerine geri dönmüştü.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa