Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maça Doğru Brighton & Hove Albion - West Ham United sahaya çıkıyor - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Lig maçında Brighton & Hove Albion ile West Ham United, 05 Ekim 2018 Cuma günü karşı karşıya gelecek. Maçın başlangıç saati 22:00. Brighton & Hove Albion 5 puana sahip olarak 15. sırada yer alırken West Ham United 7 puanda ve 14. sırada. Ev sahibi Brighton & Hove Albion, son 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. West Ham United, son 5 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetlik performans sergiledi.

        İddaa'dan 105 kodlu maçta; İddaa oynayanlar Brighton & Hove Albion kazanırsa 2.30, beraberlik çıkarsa 3.00, West Ham United sahadan galip ayrılırsa 2.30 oranını elde edecekler. Alt oranı 1.55, üst oranı 1.80. Karşılıklı gol var bahsinin oranı 1.45 olarak belirlenirken, karşılıklı gol yokun oranı 1.80.

        Brighton & Hove Albion önceki hafta Liverpool mücadelesinde 4-0 yenildi.

        West Ham United ise Everton karşılaşmasında 3-1 kazandı.

        Brighton & Hove Albion, bu sezon sahasında oynadığı maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Brighton & Hove Albion, kendi sahasında 6 gol attı, 6 gol yedi.

        West Ham United ise deplasmanda çıktığı mücadelelerde 1 galibiyet, 0 beraberlik, 2 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. West Ham United, 4 gol atarken 8 gol yedi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa