Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brad Pitt, Miraval Şatosu'nun arazisinde define aramış!
        • 1

          Kendisi gibi oyuncu olan, 6 çocuğunun annesi Angelina Jolie (47) ile 2016'da yollarını ayıran Brad Pitt (58), eski eşiyle 2008 yılında satın aldıkları Güney Fransa'daki Miraval Şatosu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

        • 2

          GQ Dergisi'ne konuşan Pitt, bir dönem şatonun arazisinde gömülü olduğu ileri sürülen hazinenin peşine düştüğünü itiraf etti.

        • 3

          "TAKINTI HALİNE GELDİ"

          Ünlü aktörün anlattığına göre, sonradan kendisi için takıntıya dönüşen olay şöyle başladı; bir gün bir adam, Pitt'in yanına yaklaştı ve Orta Çağ'da bu şatonun sahibi olan kişinin, Haçlı Seferleri sırasında Levant'tan ele geçirdiği milyonlarca dolar değerindeki hazinenin malikanenin arazisinde gömülü olduğunu söyledi.

        • 4

          "BİR YIL BOYUNCA BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNEMEDİM"

          Brad Pitt de bu adamın anlattıklarından etkilenip hazinenin peşine düştüğünü ifade etti. Radar ekipmanı alıp araziyi taramaya başladığını söyleyen Brad Pitt, "Takıntılı biri haline geldim. Bir yıl boyunca bundan başka bir şey düşünemedim. Sadece bu hazinenin heyecanıydı!" dedi.

        • 5

          Pitt, bu takıntısının kaynağının belki de çocukluğunun geçtiği bölgeyle ilgili olabileceğini de sözlerine ekledi. Brad Pitt, ABD'de Ozark Dağları'na yakın bir yerde büyüdüğünü ve oralarda da insanların sürekli define peşinde koştuğunu anlattı.

        • 6

          Ancak ünlü aktör daha sonra kendisine "Burada büyük bir hazine gizli." diyen adamın, bir radar şirketinin tanıtımını yaptığını öğrendiğini belirtti.

          Bu noktada "aptal gibi" hissettiğini sözlerine ekleyen Pitt, define peşine düşmenin kendisine heyecan verdiğini ifade etti ve "Heyecan verici olan şey sadece avdı." dedi.

        • 7

          ŞATO YÜZÜNDEN ESKİ EŞİYLE KARŞI KARŞIYA GELDİ

          Öte yandan Miraval Şatosu, son dönemde Brad Pitt ile eski eşi Angelina Jolie'nin arasındaki sorunlardan biri haline geldi. Bunun nedeni de Jolie'nin hem şatodaki hem de o arazideki üzüm bağlarından elde edilen içecekle ilgili birlikte kurdukları şirketteki hisselerini Rus asıllı iş insanı Yuri Shefler'e satmış olması.

        • 8

          Pitt, yıllar önce yaptıkları anlaşmaya uymayan ve kendisine bildirmeden hisselerini satan Jolie aleyhine bir dava açtı. Rus asıllı Shefler'in, kendi kurduğu işe karışmasını istemeyen Pitt, eski eşi Jolie'nin yaptığı satışın geçeriz sayılmasını istiyor.

        • 9

          BU ŞATODA EVLENMİŞLERDİ

          Öte yandan Jolie ve Pitt'in 2008 yılında satın aldığı Miraval Şatosu, aynı zamanda ikilinin 2014 yılında evlendikleri mekan olma özelliği taşıyor.

        • 10

          DAHA ÖNCE DE 'AİLE İÇİ ŞİDDET' İDDİASINDA BULUNMUŞTU

          Angelina Jolie, daha önce de Brad Pitt'in kendisine aile içi şiddet uyguladığını iddia etmişti. Jolie, devam eden boşanma davası kapsamında mahkemeye Brad Pitt'in ilişkileri boyunca kendisine şiddet uyguladığını ve bununla ilgili belgeler de sürmüştü. Bu belgelerin tüm ayrıntıları bilinmese de Jolie'nin bu konuda kanıtlarının olduğu, hem kendisinin hem de çocuklarının da ona tanıklık etmeye istekli olduğu belirtilmişti. Fakat daha sonra bu istek mahkeme tarafından kabul edilmemişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa