Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brad Pitt ile Gwyneth Paltrow yıllar sonra bir arada: Seni hala seviyorum!
        • 1

          1994 yılında dönemin en gözde filmlerinden biri olan 'Seven'in setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Brad Pit ve Gwyneth Paltrow, 1996'da nişanlanmıştı. Ancak ikili, bir yıl sonra ilişkilerini sonlandırmıştı.

        • 2

          Ayrılık sonrası arkadaş kalmaya karar veren ve dostluklarını sürdüren Pitt ile Paltrow, yıllar sonra yaklaşan Babalar Günü nedeniyle buluşup karşılıklı ortak geçmişlerini andılar.

          Paltrow'un internet sitesi için bir söyleşi yapan ikili, birbirlerini hala sevdiklerini söylediler.

        • 3

          KAYBETTİĞİ BABASINI DA ANDI

          Söyleşi sırasında Gwyneth Paltrow, 2002 yılında hayata veda eden film yapımcısı babası Bruce Paltrow'u da andı. Ünlü aktris onun Brad Pitt'in damadı olacağını öğrendiğinde söylediklerini hatırladı. Paltrow, o günleri şu sözlerle anlattı:

          Hiç unutmayacağım, biz nişanlandığımızda bir gün babam geldi ve o sırada gözleri yaşlarla doluydu. Ve bana dedi ki: "Biliyor musun, bana 'Bir oğul kazanıyorsun." dediklerinde bunun ne anlama geldiğini asla tahmin edememiştim. Ama artık anlıyorum, bir oğul kazanıyorum.

        • 4

          "EVLENMEK İÇİN ARADIĞIM BRAD'İ BULMAK 20 YILIMI ALDI"

          Pitt, eski nişanlısı Gwyneth Paltrow'un bu sözlerine karşılık gülerek "Her şey yolunda değil mi?" diye sordu. Bunun üzerine Paltrow da "Evet." yanıtını verdi ve sonra da şu anda evli olduğu Brad Falchuk'a göndermede bulunarak, "Sonunda evlenmem gereken Brad'i buldum. Bu benim 20 yılımı aldı." ifadelerini kullandı.

        • 5

          Brad Pitt, ardından Paltrow'a "Şimdi benim arkadaşım olman çok güzel. Seni seviyorum." dedi. Gwyneth Paltrow da eski nişanlısınai "Seni çok seviyorum." sözleriyle karşılık verdi.

        • 6

          İKİ KEZ EVLENDİ

          Öte yandan Paltrow, 2003 yılında 'Coldplay' grubunun solisti Chris Martin ile nikah masasına oturmuştu. Moses ve Apple adında iki çocuğu bulunan Paltrow ile Martin, 2016'da boşanmıştı.

        • 7

          Gwyneth Paltrow, 2018 yılında da yapımcı Brad Falchuk ile evlenmişti. Çiftin, mutlu birlikteliği sürüyor.

        • 8

          SET AŞKI EVLİLİĞİ BİTİRDİ

          Brad Pitt ise Gwyneth Paltrow'dan ayrıldıktan sonra çok konuşulan aşklar yaşamıştı. Pitt, 2000 yılında meslektaşı Jennifer Aniston ile evlenmişti. Fakat Pitt, 'Bay ve Bayan Smith' (Mr and Mrs Smith) filmindeki rol arkadaşı Angelina Jolie ile yaşadığı aşk nedeniyle 2005 yılında Aniston'dan boşanmıştı.

        • 9

          Pitt ve Jolie, 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. 2016'da ayrılma kararı alan İkili, 2019'da boşanmıştı. Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin üçü biyolojik ve üçü evlatlık olmak üzere; Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında altı çocuğu bulunuyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa