Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu’da, İl Emniyet Müdürlüğü ve Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, parklarda yaptıkları denetimlerde, Karaçayır Parkı’nda alkol alan 3 kişiye cezai işlem uyguladı.

        Bolu’nun huzur ve güveni için güvenlik güçleriyle müşterek 7/24 görev yapan Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son zamanlarda bazı kişilerin parklarda alkol alarak, çevredekileri rahatsız ettiği yönünde ihbarlar üzerine harekete geçerek, dün gece kent merkezindeki parkları denetledi. Zabıta Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ortaklaşa gerçekleştirdiği denetimlerde Karaçayır Mahallesi’nde halkın yoğun olarak vakit geçirdiği Karaçayır Parkı’nda 3 kişinin alkol aldığı tespit edildi. Ekipler, ilgili kişilere ‘Kabahatler Kanunu’na göre tutanak tutularak cezai işlem uyguladı.

        Konu ile ilgili Bolu Belediyesi Zabıta Müdürü Hamdi Öztürk, halkın huzur ve güveni için bu tür denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirterek, parklarda bu tür olumsuzlukları gören tüm vatandaşların 153 Alo Zabıta veya 155 Polis İmdat Hattını aramalarını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa