Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU'nun Gerede ilçesinde 3 gün önce kaybolan zihinsel engelli Bayram Akman (55), jandarma ve AFAD ekipleri tarafından bulundu. 

        Gerede'nin Ortaca köyünde oturan zihinsel engelli Bayram Akman, çarşamba günü sabah saatlerinde, evden ayrıldı, bir daha da dönmedi. Kendi çabalarıyla arama yapan yakınları, sonuç alamayınca jandarma ve AFAD ekiplerine haber verdi. Köy ve çevresinde, bulunan 10 hektarlık alanda arama çalışması yapan ekipler, bugün öğleden sonra Akman'ı kaybolduğu yerden yaklaşık 7 kilometre uzaklıktaki Çalışkanlar Yaylası'nda buldu. Akman yapılan sağlık kontrollerinin ardından AFAD'ın aracı ile ailesine götürüldü. 

        Öte yandan daha önce de kaybolduğu ve 3 gün sonra köye geldiği belirtilen Akman'ın arama çalışmaları sırasında ekipleri gördüğü ve korkup saklandığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa