Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu'nun Gerede ilçesinde evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan zihinsel engelli vatandaş, arama çalışmalarının 4’üncü gününde evinden 7 kilometre uzaklıkta bir yaylada bulundu.

        Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun Gerede ilçesi Ortaca köyünde ağabeyi ile birlikte yaşayan zihinsel engelli 55 yaşındaki Bayram Akman, 4 gün önce sabah saatlerinde evinden ayrıldı. Uzun süre evine dönmeyen Akman’ı çevrede arayan yakınları, Akman'a ulaşamayınca durumu jandarma ekiplerine haber verdi.

        Köye gelen jandarma ekipleri Akman’ın yaşadığı köye yakın ormanlık alanda ve çevre köylerde yapılan aramadan bir sonuç elde edemeyince AFAD ekiplerinden yardım istedi.

        Geçtiğimiz yıl da evinden ayrıldıktan 3 gün sonra Ortaca köyüne yakın bir köyde avcılar tarafından bulunan Akman’ı 10 hektarlık bir alanda arama çalışmalarına bugün de devam edildi.

        Yapılan arama çalışmaları sonucunda Akman, kaybolduğu yerden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta bulunan Çalışkanlar Yaylasında bulundu.

        Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından bulunan Akman, sağlık kontrolünden geçirilerek ailesine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa