Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu’nun Gerede ilçesinde otoyol bağlantı yolunu kaçırdıktan sonra geri geri gelen otomobile aynı yönde giden başka bir otomobilin çarpması sonucu 8 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan Mesut Bolat yönetimindeki 34 TD 3620 plakalı otomobil Karadeniz bağlantı yolundan TEM Otoyolu’na girdiği sırada, aynı yönde ilerleyen ve bağlantı yolunu kaçırdığı için geri geri gelen Ömer Bilici idaresindeki 28 EC 496 plakalı otomobille çarpıştı.

        Kazada, sürücülerden Mesut Bolat, araçta bulunan Berna, İsacan, Büşra ve Aynur Bolat ile diğer araçtaki Pervin Bilici, Tahsin Yeşilçimen ve Belkiye Aslan yaralandı.

        Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, bölgeye gelen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa