Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu’da, içerisinde hasta bulunan ambulansla ekmek kamyonetinin karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

        Kaza, saat 14.00 sıralarında D100 Karayolu Dağkent Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bolu’nun Göynük ilçesinden kent merkezine hasta taşıyan Ahmet Arif idaresindeki 14 GD 972 plakalı ambulans, Dağkent Işıklı Kavşağı’ndan geçtiği sırada D100 karayoluna bağlanmak isteyen Hakan Turan yönetimindeki 14 EF 321 plakalı ekmek kamyonetiyle çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ve ambulansta hasta olarak bulunan Tülay Demirtaş, hasta yakını Bedriye Demirtaş, sağlık personelleri Elif Özdamar ile Burcu Yılmaz yaralandı.

        Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve İzzet Baysal Tıp Fakültesi Acil Servislerine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa