Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu’da, merkez ve 2 ilçede bulunan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatlı alanın, ruhsat haklarının devri için açık artırma usulüyle ihalesi yapılacak.

        Edinilen bilgiye göre, Bolu İl Encümeni Başkanlığı, Bolu merkezde ve Mengen ile Mudurnu İlçeleri’nde bulunan 5 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatı için ihaleye çıktı. Başkanlığın konuya ilişkin Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, Bolu merkezde 2 bin 335 ve 2 bin 598 hektar, Mudurnu ilçesinde 3 bin 263 ve 2 bin 648 hektar, Mengen ilçesinde ise 4 bin 800 hektar olmak üzere toplam 5 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatlı alanın, ruhsat haklarının devri için açık artırma usulüyle ihalesi yapılacak.

        Bolu İl Encümeni toplantı salonunda 12 Haziran Salı günü saat 14.00’den itibaren sırayla yapılacak olan ihalelerde, sahaların muhammen bedelleri 75 bin lira ile 1 milyon lira arasında, geçici teminat bedelleri ise 22 bin 500 lira ile 300 bin lira arasında değişiyor.

        İhaleler için istekliler tekliflerini, ihale günü olan 12 Haziran’da saat 13.30’a kadar İl Özel İdaresi Encümen Müdürlüğü’ne verebilecek.

        Bolu İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, konuyla ilgili, “Bunlar prosedür gereği yapılması gereken ihaleler. Bu alanlarda 3 yıl içerisinde herhangi bir işlem yapılmadığı için prosedür gereği ihaleye çıkıldı. İhale şartları ise, bizim normal ihale sürecinde uyguladığımız şartlar” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa