Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ, (Bitlis), (DHA) -BİTLİS'in Adilcevaz ilçesinin Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1'inci Ligi'nde bu yıl  mücadele edecek olan Türkiye Şehit Aileleri Derneği Spor Kulübü (TÜRŞAD) Voleybol takımı, Rus smaçör Ruslan Galimov ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İlçeye gelen 26 yaşındaki voleybolcu Galimov, Adilcevaz'da taraftarlar tarafından yakılan meşaleler eşliğinde coşkuyla karşılandı.

        TVF 1´inci Lig´in iddialı ekiplerinde Adilcevaz TÜRŞAD erkek voleybol takımı, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Milli takımlarda ter döken bir çok oyuncuyu kadrosuna katan Bitlis ekibi, geçtiğimiz günlerde Brezilyalı pasör Caio Alexandre Oliveira ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak ilk yabancı oyuncuyu kadrosuna katmıştı. Voleybol Takımı, geçen sezon Rusya´da Gazprom-Ugra Surgut takımında oynayan 26 yaşındaki Rusyalı smaçör Ruslan Galimov´u da takıma kazandırarak ikinci yabancı transferini gerçekleştirmiş oldu. Dün akşam İlçeye gelen 26 yaşındaki voleybolcu Galimov, taraftarlar tarafından yakılan meşaleler eşliğinde coşkuyla karşılandı. 

        Kulüp Başkanı Avukat Kadir Köstekçi, Efeler Ligi'ne gidebilmek için takımın kadrosunu güçlendirmeye devam ettiklerini ifade ederek, "Ruslan, Rusya´dan gelmiş bir oyuncumuzdur. Babası Müslüman Tatar´dır. İnşallah TVF 1´inci Ligi'nde Ruslan ile birlikte güzel başarılar elde edeceğiz. Biz kendisine güveniyoruz. Onun da burada çok başarılı olacağına eminiz. Buna canı gönülden inanıyoruz. Bu transferin takımımıza, ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hedefimiz Efeler Ligi. Bu seneyi de şampiyon olarak kapatmak istiyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

        Rus oyuncu Galimov ise, Adilcevaz'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Burada her şey çok güzel. Beni çok güzel şekilde karşıladınız. Herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        Rus oyuncu Ruslan Galimov´un meşalelerle kaşılanması

        Kulüp Başkanı Avukat Kadir Köstekçi´nin açıklaması

        Ruslan Galimov´un açıklaması

        İmza töreninden detaylarDHA-Spor Türkiye-Bitlis / Adilcevaz Salih BEŞKARDEŞ

        2020-09-01 09:53:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa