Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS´in Hizan ilçesine bağlı Doyumlu köyü kırsalında yürütülen operasyonlarda bölücü terör örgütüne ait bir sığınakta el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. 

        Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, Hizan ilçesine bağlı Doyumlu köyü kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarını bulmak, etkisiz hale getirmek, kullanmış oldukları sığınak ve barınakları imha etmek amacıyla 13 Ekim günü İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından operasyon başlatıldı. Yapılan operasyonlarda teröristlerin kullandığı bir sığınak, el yapımı patlayıcı düzeneğinde kullanılmak üzere hazırlanmış 30 pil, 13 tüp, kamera ile çeşitli cins ve miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler arasında bulunan tavla ise dikkat çekti.

        Delil niteliği taşımayan malzemelerin yerinde kontrollü şekilde imha eidlidği belirtilirken, bölgedeki operasyonlarını sürüyor.  

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa