Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye’nin en büyük gölü olan Van Gölü üzerinde, Türkiye'nin en büyük feribotunda nikah töreni yapıldı.

        Bitlis'in Tatvan ilçesinde hayatlarını birleştiren Erdem Karaman ve Şura Haspolat çifti bir ilke imza atarak nikah törenlerini Tatvan Van seferini yapacak olan 136,6 metre uzunluğa, 24 metre genişliğe ve 50 vagon taşıma kapasitesine sahip olan 7 katlı "İdrisi Bitlisi" feribotunda yaptı.

        Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'un kıydığı nikahla hayatlarını birleştiren genç çiftin nikah törenine çok sayıda davetli katıldı.

        Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Van Gölü Feribot İşletmesi iskelesindeki Türkiye'nin en büyük feribotu üzerinde düzenlenen nikah töreninde genç çiftin nikahını kıyan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, farkındalık oluşturmak amacıyla, Türkiye’nin en büyük gölü üzerindeki Türkiye’nin en büyük feribotunda bir ilke imza attıklarını söyledi. Başkan Aksoy, "Burada belediye başkanı olarak kaptan şapkasını da takıp nikahı kıydım. Bildiğiniz gibi kaptanlar denizlerde nikah kıyma yetkisine sahipler. Burada genç çiftimizin nikahını kıymaktan dolayı mutluyuz. Bu nikahın genç çifte ömür boyu mutluluklar getirmesini Cenabı Hak’tan niyaz ediyoruz" dedi.

        En mutlu günlerini yaşadıklarını ifade eden damat Erdem Karaman ise, "Türkiye’nin en güzel şehri ve Türkiye’nin en büyük gölü üzerindeki, Türkiye’nin en büyük feribotunda nikahımız oldu. Bundan dolayı belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Güzel memleketimizde böyle güzel şeylerin yapılması İnşallah tüm memleketimize hayır getirir" şeklinde konuştu.

        Gelin Şuğra Haspolat da bu güzel organizasyondan dolayı belediye başkanına ve katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etmek istediğini belirtti.

        Vedaş Bitlis İl Müdürü Abdulmelik Özsoy ile Tatvan Kaymakamlığı Yazı İşler Müdürü Refik Aydın’ın şahitlik yaptığı nikah töreni davetlilerin gelin ve damadı tebrik etmesiyle son buldu.

        Nikah törenine Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Van Gölü Feribot İşletmesi Müdürü Yılmaz Şimşek, Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Tatvan Tarım ve Orman Müdürü Ali Kurban davetli olarak katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa