Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis’in Güroymak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde yol açma ve genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        20 yıldır şehir imar planında bulunan ve kullanıma açılamayan imar yolları, belediye ekipleri tarafından yeniden açılıyor. Çalışmaları yakından takip edip, mahalle sakinlerinin öneri ve isteklerini dinleyen Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, "Yol açma ve genişletme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şuan Yeşilova ve Girne mahallemizdeki yollarımızda çalışmalar devam ediyor. Dar olan bazı yollarımızı da genişleterek vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Şimdiye kadar 13 mahallemizde toplam 105 kilometrelik yolu imara açtık. 400 dekar alanda imar çalışması Plan'ı yapılıyor. Yol açma ve genişletme çalışmalarımız ilçemizin farklı noktalarında devam ediyor. Bize duyarlılıklarıyla destek olan vatandaşlarımıza şahsım ve belediyemiz adına teşekkür ederim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa