Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Belde Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam eden Günkırı Belediyesi, bir yandan beldenin en büyük mezarlıklarından biri olan Pavburnu Mezarlığı'nın yerleşim alanı içerisinde kalan yola kilitli parke taşı döşerken, diğer yandan da genişletme çalışmalarının yapıldığı yollara alt temel dolgu çalışması yaptırdı. Vatandaşlardan gelen talebi yerine getirmeyi bir görev olarak bildiğini ifade eden Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, AK belediyeciliğin gereği olarak, beldenin her köşesini hizmetle buluşturacağını söyledi

        Devam eden çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Çetinsoy, “Göreve geldiğimizden bu yana birçok mahallede başlattığımız ve yaklaşık 160 bin metre kare kilitli parke taşı döşediğimiz mahalle yollarımız yepyeni bir çehre kazandı. Ayrıca bu çalışmamızın yanı sıra yerleşim alanımızın biraz dışında kalan ve kilitli parke taşı döşediğimiz bazı yollarımıza da alt temel dolgu çalışması yaptırarak, bu yollarımızı bir nebze de olsa ulaşıma uygun bir duruma getirdik” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa