Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'in Ahlat ilçesinde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında, şehitlik ziyaret edilerek Kur’anı Kerim ve dualar okundu.

        Öğle saatlerinde Ahlat Şehitliği’ni ziyaret eden kurum amirleri, şehit yakınları ve gaziler ile vatandaşlar, burada Kur'anı Kerim tilaveti dinleyerek dua ettiler. Daha sonra program Ulu Camii’nde şehitler için düzenlenen mevlit programıyla devam etti. Ardından Ahlat Belediyesi, etkinlikler kapsamında esnaflara Türk bayrağı dağıttı.

        Daha sonra Ahlat Belediye Başkanlığı tarafından bir restoranda düzenlenen öğlen yemeğinde şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi. Öğle yemeğinin ardından Ahlat Park AVM'de, Ahlat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Açılışın ardından Ahlat Kaymakamlığı tarafından tüm gazilere takım elbise hediye edildi.

        15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ilçede gündüz düzenlenen etkinlikler sona ererken, akşam saatlerinde ise Ahlat Belediyesi tarafından düzenlenecek konser programıyla 15 Temmuz etkinlikleri devam edecek.

        Düzenlenen etkinliklere Ahlat Kaymakamı Mustafa Akgül, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Adilcevaz Emniyet Müdürü ve Ahlat Emniyet Müdür Vekili Durmuş Oğuz Demir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Zafer Bayram, AK Parti İlçe Başkanı Oğuz Atılgan, İlçe Müftüsü Orhan İmamoğlu, bazı kurum amirleri, şehit yakınları ile gaziler ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa