Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'in Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu’nun verdiği talimatlar doğrultusunda Hizan'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı münasebetiyle sinevizyon gösterisi düzenlendi.

        Kültür Merkezinde düzenlenen sinevizyon etkinliğine vatandaşlar ve çocuklar tarafından yoğun katılım sağlandı. 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde yekvücut olup ülkeyi FETÖ'nün örgütü ve dış mihraklara karşı, canları pahasına nasıl savunduklarını gösteren görseller salondaki vatandaşları duygulandırdı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı dolayısıyla yapılan etkinlikler hakkında bir açıklama yapan Başkan Hamitoğlu, “Aziz milletimiz, iman ve canla en modern ordulara karşı direnerek Çanakkale’yi nasıl geçilmez kıldıysa, ülkesini işgal eden düşmanları Kurtuluş Mücadelesi’nde bu topraklardan nasıl kovduysa, 15 Temmuz gecesi de bu şanlı milletin torunları olduğunu dünyaya yeniden ilan etti. Tarihte, tankların önüne yatarak, kalkıp tekrar yatarak destan yazan ikinci bir halk olmamıştır. Bu toplum bütünleşebildiği, kenetlenebildiği zaman, farklılıklarını zenginlik olarak görebildiği zaman bizi kimse durduramaz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa