Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis’in Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu, ilçe merkezine bağlı köyleri ziyaretlerde bulunarak vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

        Sık sık köy ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu, köylerde devam eden çalışma ve hizmetleri de yerinde denetleyerek bu vesilesiyle hem köylerin hem köylülerin sorun ve sıkıntılarını yerinde tespit ediyor. Sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında köylere kadar giden Kaymakam Hamitoğlu, bu kapsamda sırasıyla Yaylacık, Yaylacık köyü Bilgili mezrası, Sarıbal Mezrası, Çalışkanlar, Yolbilen, Soğuksu, Akbıyık, Uzuntaş, Bölüklü, Gönüllü köyü Akçakonak mezrası, Döküktaş köyü Topluca mezrası, Çökekyazı, Horozdere köylerini ziyaret etti. Köy sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Kaymakam Hamitoğlu, “Köy sakinlerimizi, köylerinde ziyaret ederek sorunlarını ve isteklerini ilk ağızdan dinlemek istedik. İletilen talepleri değerlendirmeye alıyoruz. Acil çözüm gerektirenleri tespit edip, çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Hedefimiz, ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek ve en iyi koşullarda hayatlarını sürdürmelerini sağlamaktır. Bizim gayretlerimiz vatandaşlarımızın huzuru, refahı, mutluluğu ve aynı zamanda devletimizin onlara uzanan elleri olduğumuzu göstermek, onların her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini sağlamaktır” dedi.

        İletilen sorunların çözümü noktasında ilgili kurum amirlerine gerekli talimatları veren Kaymakam Hamitoğlu, köy ziyaretlerinde karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilendi. Köy sakinleri ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilgi ve alakalarından ötürü Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa