Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis’in Tatvan ilçesinde başlatılan okumayazma seferberliği kapsamında kursu başarıyla tamamlayan kadın kursiyerler sertifikalarını aldı.

        Tatvan Kaymakamlığı koordinesinde Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tatvan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülen okumayazma seferberliği kapsamında açılan kurslar mezun vermeye devam ediyor. Bu kapsamda ilçeye bağlı Yoncabaşı köyünde açılan birinci ve ikinci kademe okumayazma kurslarını başarıyla tamamlayan 32 kadın kursiyer köyde düzenlenen sertifika dağıtım töreniyle sertifikalarını aldı. Törende kısa bir konuşma yapan kurs öğretmeni Mihraç Kulu, köy çocuklarına eğitim vermenin her zaman mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, aynı zamanda velilere de okuma yazma öğretmenin gururu içinde olduklarını söyledi.

        Köyde düzenlenen belge dağıtım törenine Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Akhan ile kursiyerler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa