Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Birce Akalay'dan İbrahim Çelikkol açıklaması: Bir kadınla bir erkek arkadaş olamaz mı? - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Birce Akalay, önceki gün Levent'teki bir menajerlik şirketinden çıkarken gazetecilerin objektiflerine yansıdı.

        • 2

          "KENDİMİ DİNLEMEYİ SEVİYORUM"

          Geçtiğimiz ay Kaz Dağları'nda tatil yapan ünlü oyuncu, "Orada arkadaşımın oteli var, gidip kendimi dinlemeyi seviyorum. Bodrum'a da gittim, annemle babam da orada yaşıyor. Keyifli bir yaz oldu." dedi.

        • 3

          "İBRAHİM BENİM CANIM DOSTUM, MİHRE ARKADAŞIM"

          Akalay, ayrıca meslektaşı İbrahim Çelikkol'la da tatilde görüntülenmiş, ikili hakkında 'aşk' söylentileri çıkmıştı. Dedikodulara açıklık getiren 38 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

          İbrahim benim canım dostum, arkadaşım. Eski eşi Mihre de arkadaşım. Yani üzülüyorum böyle şeyler çıktığında. Bazen gülüyorum, bazen üzülüyorum. Ne diyeceğimi de şaşırdım artık. Bir kadınla bir erkek arkadaş olamaz mı? Acaba bu, niye bu kadar anormal? Bir yandan da sinir bozucu, gülüyorsun bir süre sonra.

        • 4

          "HİÇ ETİK BULMUYORUM!"

          Birce Akalay'a "İyi arkadaşlıklar aşka dönüşebilir..." düşüncesi de soruldu. Oyuncu konuyla ilgili şu şekilde konuştu:

          Tabii ki hayatta böyle şeyler olur. Hiçbir şey imkansız değil. Ama bizim öyle bir durumumuz yok. İnsanların bunu kendilerine malzeme edip kötü niyetli kullandığını düşünüyorum ve hiç etik bulmuyorum. Ailece görüşüyoruz, birlikte tatil yapıyoruz. Birtakım söylemlere şahit olduğumda da sinirleniyorum. Gerçekten kötü niyetli buluyorum. Evet, böyle hayranlar var, yakıştıran eden görüyoruz sosyal medyada. Onları çok safiyane buluyorum. Ama bazıları bunu kasti yapıyor. Bu da bana tatsız geliyor.

        • 5

          "HAYATIMDA HİÇ KİMSE YOK"

          Akalay, özel hayatıyla ilgili sorulara ise "Hayatımda hiç kimse yok. Gayet iyi, mutluyum şu anda. İşimde fazlasıyla uğraşıyorum. Biraz böyle bir odakta iyiyim şu an ama bir gün bir şey olursa siz de görüyorsunuz ben de çok saklamıyorum zaten." yanıtını verdi.

        • 6

          "YÖNETMEN OLMAK İSTİYORUM"

          Yönetmen olma hayalinden de bahseden ünlü oyuncu, "Çok istiyorum. Önce bir kısa metraj çekip yapabildiğimi görmem lazım. Çünkü bildiğim bir şey değil. Deneyimlediğim bir şey değil. Yazmak zaten ekstra bir öğreti istiyor. Normalde senaryo yazıyorum, senaryo yazmak ayrı bir şey tabii ki onun için gerçekten çalışmak lazım. Senaryo doktorlarının görmesi lazım, bir sürü bir şey... Şu an bir hayalden bahsediyoruz yani ne yapmak gerekiyorsa o yapılır herhalde." diye konuştu.

        • 7

          ÖNCE BODRUM SONRA KAZ DAĞLARI

          Öte yandan 2017 yılında dizi setinde dostlukları başlayan ve o dönemden beri de aralarındaki bağları koparmayan oyuncu Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz aylarda Bodrum'da tatil yaparken görüntülenmişti.

          Denizin ve güneşin keyifini çıkaran Akalay ve Çelikkol, Cennet Koyu'nda objektiflere yansımıştı.

        • 8

          Denize girmeyi tercih etmeyen Çelikkol ise gün boyu üstünden çıkarmadığı tişörtü ile oturmayı tercih etmişti.

        • 9

          Akalay, kendisini görüntüleyen gazetecilere de el sallamıştı.

        • 10

          Akalay ve Çelikkol, daha sonra da birlikte Kaz Dağları'na gitmişti. Keyifli vakit geçiren yakın arkadaşlar, o anları da sosyal medya hesaplarından yayınlamıştı. İnrahim Çelikkol, Birce Akalay ve kendilerine eşlik eden bir arkadaşıyla birlikte verdiği bu pozu paylaşmıştı.

        • 11

          "YİNE BAŞLADIK"

          Birce Akalay da meslektaşıyla çekilen bu karesini "Yine başladık." notuyla yayınlamıştı.

        • 12

          TEK CELSEDE BOŞANDILAR

          2017'de mimar Mihre Mutlu ile nikah masasına oturan İbrahim Çelikkol, 2019'da oğlu Ali'yi kucağına alarak, ilk kez baba olma sevincini yaşamıştı.

          İkili, 5 yıllık evliliklerini geçtiğimiz ay tek celsede sonlandırmıştı.

        • 13

          DOSTLARI BARIŞTIRAMADI

          Çiftin ilişkilerini toparlaması için araya yakın dostlarının girdiği öğrenilmişti. Fakat ikili, tüm çabalara rağmen bu karardan vazgeçmemişti.

          İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu, Knidos Deveboynu Feneri'nde mutluluğa 'evet' demişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa