Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl Valiliği, 4 gün süren ormanlık alandaki yangının kontrol altına alınmasının ardından başlatılan zarar tespit çalışmasının devam ettiğini bildirdi.

        Bingöl’ün Genç ilçesi Dedebağı, Güzeldere, Çamlıyurt ve Suveren Köyleri Çevresinde geçtiğimiz Salı günü çıkan yangın, Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışması sonucu kontrol altına alındı.

        Bingöl Valiliği yangın ile ilgili yaptığı açıklamada, “Zamanında yapılan müdahaleler ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışması sonucunda herhangi bir can kaybı yaşanmaksızın yangın alanı şu an itibariyle tamamen kontrol altına alınmıştır. Orman İşletme Müdürlüğü ve AFAD İl Müdürlüğü ekiplerince, zarar gören vatandaşlarımızın zararlarının tazmini için yangın bölgesinde zarar tespit çalışmaları hassasiyetle devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
         Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa