Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl’ün Solhan ilçesinde, şehitlerin kabirleri ziyaret edildi.

        Bingöl’de 15 Temmuz hain darbe girişimin ikinci yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler devam ediyor.Etkinlik kapsamında Solhan Ulucamiide 15 Temmuz Şehitleri için mevlit okutuldu. Daha sonra terör örgütü PKK tarafından 1993 yılında BingölDiyarbakır yolunda şehit edilen Şehit Er Şirin Özdemir ve Kale köyünde katledilen şehit ailenin kabirleri Kaymakam Fatih Okumuş ve beraberindekiler tarafından ziyaret edildi.

        Türkiye’nin yıllardır terör örgütleri ile mücadele verdiğini belirten Kaymakam Okumuş, “ Şehitlerimiz bayrağımız uğruna, vatanımız uğruna ve milletimiz uğruna mücadele etti. Bizlere düşen görev, onların emaneti olan bu ülkeyi sahip çıkmak. Geçmişten bugüne ve 15 Temmuz şehitlerimizi unutmamalıyız. Çocuklarımıza, gençlerimize onların kahramanlıklarını aktarmalıyız” diye konuştu.

        Şehit mezarlığı ziyaretinde okunan Kuran’ın ardından İlçe Müftüsü Osman Numanoğlu tarafından dua edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
         Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa