Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler BİM kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor? işte 2019 BİM çalışma saatleri - Merak Edilenler Haberleri

        1995 yılında faaliyetine başlayan BİM market Türkiye'nin hemen hemen her yerinde magazaları ile haftaiçi ve haftasonları aynı çalışma saatlerinde hizmet veriyor. BİM'in, 2017 yıl sonu itibariyle Türkiye’de 6.074 magazası bulunuyor. Teknolojik ürünleri piyasa değerinin yüzlerce lira altında fiyatlara satışa sunan BİM ürünleri kaçırmak istemeyenlerin sıkı takibinde. Özellikle BİM Aktüel ürünler kategorisi, ürün çeşitliliği ve fiyatların uygunluğu nedeniyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Bu kampanyalarda giyimden, mutfak ihtiyaçlarına, teknolojik ürünlerden, bebek arabalarına kadar birçok farklı müşteri tipine hitap eden ürünler bulunuyor.

        BİM KAÇTA AÇILIYOR, BİM KAÇTA KAPANIYOR?

        REKLAM

        BİM'in tüm marketleri tüm illerde 12 saat boyunca kesintisiz hizmet veriyor. Öğle tatilinde personel dönüşümlü olarak çalıştığı için market kapanmıyor. Sadece cuma günleri cuma namazı bitimine kadar kapanıyor.

        Açılış saati: 09:00

        Kapanış saati: 21:00

        BİM NEDEN BU KADAR UCUZ?

        BİM'de satılan ürünlerin fiyatlarının bu kadar düşük olmasının en büyük sebebi marketler zincirinin çalışma politikası. Maliyetlerini en düşük seviyede tutarak, yani magazalarında dekor yaptırmayarak, reklam vermeyerek fiyatları arttıran sebepleri ortadan kaldırıyor. Ayrıca mağazalarda tüketiciye sunulan ürünler bir hane halkının günlük temel ihtiyacının %80’ini karşılayacak biçimde seçiliyor.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa