Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde düğün salonları Pazaryeri Belediye Başkanlığı Veterinerlik İşleri Müdürlüğü tarafından dezenfekte edildi.

        Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Covid19) tedbirleri kapsamında Mart ayında faaliyetleri durdurulan düğün salonlarında, normalleşme süreci ile birlikte belirlenen kurallar çerçevesinde yapılabilecek. İlçede bulunan düğün salonlarında dezenfekte çalışmaları ve normalleşme sürecinde belirlenen yeni kurallar uygulanarak, temizlik, maske ve mesafe kuralları ile uyulması gereken kurallara ilişkin bilgilendirme afişleri asılarak düğün salonları düğünler için hazır hale getirildi.

        Yeni kurallar gereği, misafir girişlerinde ateş ölçümü ve maske takma zorunluluğu getirilirken karşılama, uğurlama ve takı merasiminde tokalaşma ya da kucaklaşma, toplu fotoğraf çekimi yapılmayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa