Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'te ‘Herkes için Arduino ile Uygulamalı Kodlama Eğitimi’ verilecek.

        Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesinde geçtiğimiz yıl başlayan kodlama eğitimlerine bir yenisi olan 'Herkes için Arduino ile Uygulamalı Kodlama Eğitimi’ 230 Mart tarihleri arasında 5 haftada 4'er saatlik eğitimler şeklinde verilecek.

        Konu hakkında açıklama yapan BŞEÜ Rektörü Prof.Dr. İbrahim Taş, "‘Herkes için Arduino ile Uygulamalı Kodlama Eğitimi’ adıyla verilecek eğitimde, elektronik sensör ve ekipmanlarla arduino projeleri geliştirilerek hem sensör ve ekipmanların görevleri uygulamalı olarak anlatılacak, hem de öğrenilen kodlama becerileri geliştirilecek. Tüm meslek gruplarından kursiyerlere açık olacak eğitimde, kodlamanın ne olduğu, algoritma mantığı, programlamanın temelleri ve temel kontrol yapıları gibi konularda detaylı bilgiler verilecek. Son başvuru tarihi 28 Şubat olan kursla ilgili detaylı bilgiye BŞEÜ EDMEM’in internet sitesinden ulaşılabilir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa