Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyüklü yazar Merve Küçük’ün kendi hayat hikâyesini paylaştığı ‘Peki öyle olsun’ isimli ilk kitabı piyasaya çıktı. Okuyucu tarafından fazlasıyla beğenildiği anlaşılan kitabın satışa çıktığı gün 2. baskısına geçildi.

        Kitabıyla ilgili ipuçları veren yazar Merve Küçük, ”Küçük yaşta istediğim hayatın hayal olduğunu bilmek beni çok üzmüştü. Yıllar sonra İstanbul’a gezmeye gittiğimde okuduğum bir kitap sayesinde İstanbul’da kalmaya karar verdim. Peki ya geride bıraktıklarım? Onlarla baş edebilecek miydim? Hepimizin ortak noktası duygularımız. Bu hikâyede sen de varsın. Arayışın devam etsin. Peki öyle olsun” dedi.

        Merve Küçük, 23 Mart 1991 yılında Bozüyük’te doğdu. Selçuk Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunu olan aldığı çeşitli eğitimlerin ardından halen özel bir tiyatroda oyunculuk yapıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa