Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından ilçe Bilecik girişinde başlatılan yeşillendirme ve peyzaj çalışmaları devam ediyor.

        Belediyeye bağlı ekipler Bozüyük girişindeki orta refüj düzenlenme çalışmalarını tamamlamalarının ardından, yeşillendirme ve peyzaj çalışmalarına başladı. Alanda yapılan çalışmalar kapsamında orta refüje otomatik sulama sistemi yerleştirildi. Ardından ekipler, gübreleme ve ekim çalışmaları ile orta refüje yeni ve muhteşem bir görünüm kazandırdılar.

        Çalışmalar Şehir merkezine doğru devam ederken, yeşillendirme çalışmaları sonunda çıkmaya başlayan çimler son derece güzel bir görüntü oluşturdu. Ekipler peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarının planlanan takvim doğrultusunda ilçe genelinde devam edeceğini belirttiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa