Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi tarafından düzenlenen "Kuruluştan Kurtuluşa" gezisi kapsamında Bilecik'e gelen 104’üncü dönem kaymakam adayları ile bir araya geldi.

        Söğüt ve Bilecik'te tarihi mekanları ziyaretini ardından kaymakam adayları ile Pelitözü'nde bir araya gelen Vali Büyükakın, kaymakam adayları ile deneyimlerini paylaştı. Devlete, millete ve insanlığa hizmetin kutsal olduğuna dikkat çeken Vali Büyükakın ''Sizler bu ülkenin en ücra köşelerinden, en merkezi yerlerine kadar çeşitli bölgelerde görev yapacaksınız. Bu görevleriniz sırasında doğruluktan, dürüstlükten ve adaletten şaşmayın. Bizi biz yapan değerleri unutmayın. İnsan odaklı olarak, hep bir adım daha ileriye gitmek için çalışın. Bu dünyada hoş bir seda bırakan, yaptığınız hizmetler sonrası vicdani rahat olan yöneticiler ölün. Okumaktan, ülke ve dünyadaki gelişmeleri takip etmekten, yönetim üzerine okumalar yapmaktan vazgeçmeyin” dedi.

        Vali Büyükakın'ın 104’üncü dönem kaymakamları ile bir araya geldiği toplantıya İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanı Hüseyin Çetintaş, vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa